Folii și pungi de folie pentru ambalarea articolelor medicale și a produselor farmaceutice

HiTec PharmaBag®
AFLĂ MAI MULTE

Folii și pungi de folie pentru ambalarea articolelor medicale și a produselor farmaceutice

HiTec PharmaBag®

Producem și furnizăm folii și pungi din polietilenă avansate din punct de vedere tehnologic din materii prime care îndeplinesc standardele de farmacopee. Clienții noștri sunt principalii producători de produse farmaceutice din țară și străinătate.

Caracteristicile produsului:

Z

Garanția de cea mai înaltă calitate, cu menținerea în același timp a celui mai înalt nivel de igienă în producția de folie și ambalaje din folie pentru produse farmaceutice

Z

Trasabilitate completă în fiecare etapă a producției,

Z

Documentație completă de calitate (laborator propriu, declarații ale producătorului, certificate de calitate, teste microbiologice ATP, numeroase aprobări și teste de migrare)

Z

Atenție la detalii bazate pe cele mai înalte standarde de calitate confirmate de certificate.

Z

Producția în fabrică cu o clasă de curățenie comparabilă cu cea a unei instalații din clasa Cleanroom

Z

Posibilitatea de a produce pelicule și saci antibacterieni pentru protecția materialelor biologice contaminate destinate eliminării.

Aplicații și exemple

Z

Ambalaje din folie sterilă și de înaltă calitate, fabricate pentru producătorii de ambalaje pentru medicamente și produse de îngrijire a sănătății ca ambalaje colective, inclusiv: ambalaje pentru tablete, flacoane, fiole, seringi, ambalaje pentru siropuri, ambalaje pentru picături și suplimente alimentare.

Z

Folii și ambalaje din folie de înaltă calitate, produse pentru producătorii de substraturi medicale, șervețele stomatologice, foi chirurgicale, halate medicale.

Z

Ambalaje din folie de înaltă calitate și curate, fabricate pentru producătorii de sticle și recipiente pentru produse cosmetice, parfumuri, creme, unguente, produse de igienă, dezinfectanți, șampoane, consumabile medicale

Z

Pungi din folie antibacteriană pentru deșeuri medicale contaminate.

Galerie

Sunteți interesat de pungile medicale și farmaceutice HiTec PharmaBag®?

 

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție!

 

Sunați-ne!

Trimiteți înterogarea

Consimţăminte

12 + 7 =