Produse de îngrijire a sănătății

AFLĂ MAI MULTE

Produse de îngrijire a sănătății

Echipamentele individuale de protecție sunt produse concepute pentru a proteja sănătatea și viața umană. Acest grup include echipamente destinate a fi purtate sau ținute de utilizator pentru a îl proteja împotriva amenințărilor epidemiologice care îi afectează siguranța și sănătatea.

Producem produse de cea mai înaltă calitate, care includ echipamente de protecție personală:

Z

Șorțuri de folie de unică folosință (fabricate și din folie antibacteriană) pe o rolă cu perforație pentru rupere. Șorțurile sunt unul dintre elementele de îmbrăcăminte de protecție, și sunt, de asemenea, un element de îmbrăcăminte necesar, în special atunci când se efectuează proceduri chirurgicale, proceduri medicale în spitale și centre de îngrijire a sănătății.

Z

Mănușile de unică folosință din folie sau mănușile de unică folosință antibacteriene și antivirale oferă un nivel de protecție de bază împotriva microbilor. Sunt fabricate din folie, LDPE, HDPE și din folie antibacteriană pro-ecologică dezvoltată în condițiile celui mai înalt și restrictiv standard fitosanitar, confirmat de certificatul BRC (Packaging and Packaging material).

Z

Filme antibacteriene blocate în locuri în care sunt expuse la contaminarea microbiană (panouri și butoane în lifturi, panouri pe interfoane, balustrade pentru scări, mânerele ușilor, coșuri de cumpărături, butoane pe ușile autobuzului și tramvaiului, ecrane tactile ale casei de marcat, film antibacterian lipit pe podele și coridoare la punctele de asistență medicală și farmacii.

Galerie

Sunteți interesat de produsele pentru îngrijirea sănătății?

 

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție!

 

Sunați-ne!

Trimiteți înterogarea

Consimţăminte

6 + 8 =