Despre noi

Aflați mai multe despre compania noastră!

Unitate de producție Stężyca

Unitate de producție Drwalewice

ISTORICUL HITEC FILM

Compania HiTec Film a fost înființată de proprietarul, dl Marcin Miaskowski, după mulți ani de experiență în industria ambalajelor cu folie și de observare a pieței produselor igieice, farmaceutice, alimentare și, mai ales, a cărnii. Aceste observații l-au determinat pe proprietar să creeze o companie care, în cooperare cu destinatarii, se angajează să rezolve problemele legate de ambalarea produselor și, bineînțeles, să implementeze noi soluții în industria ambalajelor cu folie, precum și să răspundă problemelor cheie ale industriilor menționate mai sus.

Operăm în industria ambalajelor cu folie de aproape un deceniu. Dezvoltarea continuă a companiei crește grupul nostru de destinatari. Lucrăm cu multe companii care sunt lideri în industriile lor. Oferim produse care îndeplinesc cerințe stricte. Avem unul dintre cele mai moderne parcuri de mașini din Europa pentru producția de ambalaje. În prezent lucrăm la soluții moderne de ambalare a alimentelor care vor prelungi durata de valabilitate a alimentelor și vor permite recuperarea ambalajelor uzate într-un mod simplu, contribuind astfel la protecția mediului.

Misiunea companiei

Misiunea companiei este de a căuta și introduce noi soluții de produse care să răspundă cererii pieței. Compania își desfășoară activitățile în conformitate cu principiile responsabilității sociale corporative, luând în considerare nevoile părților interesate și având grijă de mediul natural. Se străduiește în mod constant să reducă consumul de materii prime și cantitatea de deșeuri generate, precum și nivelul de poluare, consumul de energie etc.

Scopul activității

Scopul principal al activității companiei este producția și distribuția de produse moderne, în conformitate cu nevoile individuale ale clienților. Compania își dezvoltă în mod sistematic propriul potențial tehnologic, contribuind la dezvoltarea constantă a companiei și la crearea imaginii unei companii modern, inovatoare, cu o poziție stabilă și puternică. HiTec Film investește succesiv în facilități tehnologice prin achiziționarea unui parc modern de mașini.

Printre cele mai mari avantaje ale companiei HiTec Film se numără în primul rând oferirea produselor moderne selectate optim din punct de vedere tehnic și economică, deschiderea la sugestiile clienților, adaptarea continuă a produselor la așteptările clienților, precum și tratamentul individual al clientului. De asemenea, compania se străduiește să dezvolte produse prin efectuarea lucrărilor de cercetări și dezvoltare pe produse noi, are și propria infrastructură de laborator.

HiTec Film efectuează analize regulate ale pieței ambalajelor din plastic, examinând astfel cererea, așteptările și nevoile clienților. Ca parte a cercetării privind preferințele beneficiarilor de produse, compania ia în considerare propriile observații de piață (întâlniri directe, participare la târguri etc.) și cercetările cantitative efectuate pe cont propriu prin intermediul interviurilor telefonice. De asemenea, merită subliniat faptul că persoanele care gestionează compania iau parte la conferințe industriale și, urmărând publicațiile de specialitate, analizează cele mai noi soluții și tendințe ale pieței în producția și calitatea foliilor și cererea pentru aceasta în sectoare individuale.